Akciók8978987Alessi termékek 20-40% kedvezménnyel

Minden készleten lévő Alessi termék most 20-40% kedvezménnyel vásárolható meg üzletünkben.
Tovább

Zack fürdőszobai kiegészítők 20% kedvezménnyel

A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült Zack fürdőszobai kiegészítők most a Szép Házak magazinban szereplő kupon felmutatásával 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg üzletünkben.
Tovább

Siemens háztartási gép akció

Siemens bemutatótermi háztartási gépek kedvezményes áron megvásárolhatók a készlet erejéig a Zenit Home-ban.

Tovább

Év eleji akció lakáskiegészítőkre a Zenit Home-ban

Szőrös díszpárnák és karácsonyi dekorációs tárgyak a készlet erejéig 25%, tükrök és lakáskiegészítők pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg üzletünkben!

Tovább

Black Friday a Zenit Home-ban

Modern bútorok és stílusos lakáskiegészítők 2016. november 25-én, pénteken 20-40% kedvezménnyel vásárolhatók meg üzletünkben a Black Friday akciónk keretein belül!

Tovább

Kanapé akció

Kiváló minőségű, design és modern stílusú szövet, illetve bőr kanapék 20-30% kedvezménnyel megvásárolhatóak a Zenit Home-ban. Az akcióban szereplő termékek mindegyike megtekinthető üzletünkben!

Tovább

Étkezőasztalok és székek kedvezménnyel

A Zenit Home által forgalmazott olasz design étkezőasztalok és székek 15-20% kedvezménnyel megvásárolhatók. Kérje segítségünket az Önnek ideális étkezőasztal és szék kiválasztásához!

Tovább

30% akció Kludi Amba csaptelepekre

A Kludi termékújdonsága az Amba csaptelep család, amelynek finom vonalvezetése harmóniát alkot lágy megjelenésű, lekerekített 
felületével. A Kludi Amba csaptelepek a bemutatótermünkben megtekinthetők és most 30% kedvezménnyel megvásárolhatók.

Tovább

Lakástextilek 10-15% kedvezménnyel

A manapság oly divatos vintage stílus legfontosabb jegyei a tradíció és az újszerűség. A függönyök, tapéták, kárpitok és szőnyegek 10-15% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Zenit Home-nál.

Tovább