Lakberendezési blogBlogVálogatás lakástextil kollekcióinkból

Élénk és pasztellszínek, modern és klasszikus minták egyaránt képviseltetik magukat a lakástextil trendekben is.

Tovább

Álláslehetőség – Látványtervezőt keresünk!

Látványtervező munkatársat keresünk állandó vagy projekt alapú együttműködésre a Zenit Design bővülő csapatába, aki részt vesz a belsőépítészeti 3D látványtervek készítésében.

Tovább

Álláslehetőség – Építész munkatársat keresünk!

A Zenit Design belsőépítész csapatába építész munkatársat keresünk akár azonnali kezdéssel.

Tovább

Komfortos nyaraló a tóparton

A Balaton-parti nyaraló tulajdonosai idejük jelentős részét tervezik itt eltölteni, így fontos szempont volt az otthonos miliő és a környezethez illesztett belvilág.

Tovább

Nagy térben is otthonosan

A budai panorámával rendelkező családi ház nagy, egybefüggő tereiben karakteres, mégis igazán stílusos otthont sikerült kialakítani a Zenit Design belsőépítész csapatának.

Tovább

Modern elegancia négy szinten

A családi ház belsőépítészeti kialakításánál az elegancia és a modern stílus került fókuszba. Az épület fő koncepciója az volt, hogy a különböző szinteket a közösségi funkciók és egyéni igények szerint alakítsák ki.

Tovább

Kanapé újdonságok

Folyamatosan bővül repertoárunk a bútorok, így a kanapék terén is. Már a legújabb modellek is megrendelhetőek bemutatótermünkben.

Tovább

Klasszikus elegancia a 21. században

A Zenit Design csapata klasszikus angol stílusban álmodta újra a '40-es években épült, három szintes budai villát egy család nagy örömére.

Tovább

Aranyló terekbe foglalva

A budai lakás belső tereinek átfogalmazásánál az eredendően polgári stílust a vele járó nagy belmagassággal szerette volna megtartani a tulajdonos, és ezzel együtt egy otthonos, modern légkört teremteni.

Tovább

Tapéta minták mindenkinek

A tapéta minden szempontból reneszánszát éli, igazi örökzöld. Egyes minták soha nem mennek ki a divatból, mások pedig most törnek élre. Ahogy sok más területen, úgy bővül a kínálat a lakástextilek, tapéták körében is.

Tovább

Modern életérzés

A Budapest belvárosában lévő három hálószobás lakásban olyan otthonos, mégis modern enteriőrt teremtettek, amely kihasználási lehetőségeinek szinte már csak a képzelet szabhat határt.

Tovább

Tóparti menedék

A Balaton partján fekvő fullpanorámás nyaraló igazi kis rejtekhely a hétköznapok problémái elől. A tó élővilágának közelsége a lakásban felhasznált színeken és anyagokon is visszaköszön, így bent is érezhető a természet nyújtotta harmónia.

Tovább

Top 10 ágy

Elsőre hihetetlennek tűnik, de igaz, hogy életünk egyharmadát alvással töltjük. Éppen ezért a megfelelő ágy kiválasztására különösen nagy hangsúlyt kellene fektetnünk, hiszen az hatással lesz egészségünkre, mindennapi teljesítményünkre és nem utolsó sorban kedélyünkre is. 

Tovább

Lakószigetek a belváros szívében

A tulajdonos Budapest központi részén, egy régi építésű társasházban lévő kiadásra szánt lakását szerette volna alacsony költségvetésből felújítani. A három teljesen különálló lakrész egy nagy közösségi térben ér össze. A végeredményt pedig fiatalos lendület és praktikum jellemzi.

Tovább

Belsőépítész vagy lakberendező?

Tévedés, hogy a belsőépítész vagy a lakberendező a fantáziátlanok és a dúsgazdagok luxusa. Valójában mindenkinek jól jön, ha egy gyakorlott, ügyes belsőépítész vagy lakberendező segít megtervezni vagy átalakítani, illetve berendezni, ezáltal kellemesebbé, lakájosabbá tenni otthonát.

Tovább